Word figurant in de nieuwste film van Nic Balthazar

4 augustus 2008 om 11:25 am | Geplaatst in People for Earth, The Big Ask | Plaats een reactie

Op zondag 10 augustus organiseren Nic Balthazar en Friends of the Earth in Oostende een grootschalige actie tegen de globale klimaatverandering. Deze actie kadert in ‘The Big Ask’, de internationale klimaatcampagne met Thom Yorke van Radiohead als boegbeeld. Met de Big Ask-campagne vraagt men een sterke, bindende, klimaatwet. People for Earth steunt ‘The Big Ask’, en in Het klimaatboek pleitten Peter Tom Jones en Els Keytsman ook voor een sterke klimaatwet.

Door naar Oostende te komen, toon je niet politici dat veel mensen bezorgd zijn om de gevolgen van klimaatverandering. Tegelijk ben je deel van een gigantische filmset. Nic Balthazar draait namelijk die middag zijn “SOS Klimaat”-film.

Friends of the Earth en Nic willen dan ook met zoveel mogelijk mensen (er is echt géén limiet!) letters vormen op het strand. Vanuit de lucht gezien ontstaan dan slogans. Die worden gefilmd en onder meer via YouTube afgevuurd op politici wereldwijd.

Kom dus af en doe mee zolang je er zin in hebt. De actie vindt plaats op het Klein Strand van Oostende en begint om 14u, aangestoomd door de muziek van DJ’s Gabriel Rios, Flip Kowlier, Axel Daeseleire, Adriaan van Hoof (Discobar Galaxie) en Zohra. Nic filmt van 14u tot 20u. En vanaf 21u is er een spetterende afterparty op de Paulusfeesten met Vive La Fête.

Gewoon doen!

The Big Ask

The Big Ask

Advertenties

Geef een reactie »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.
Entries en reacties feeds.

%d bloggers liken dit: