Radiohead met Big Ask op Rock Werchter

2 juli 2008 om 8:20 pm | Geplaatst in People for Earth | 1 reactie

Zaterdag 5 juli speelt Radiohead op Rock Werchter, als onderdeel van het Europese luik van de Radiohead-wereldtournee. De beste rockband ter wereld steunt de ‘Big Ask’ campagne van Friends of the Earth. Radiohead nodigde de milieuorganisatie uit als onderdeel van hun groene toeraanpak die klimaatverandering wil helpen voorkomen.

De Big Ask is een Europese campagne die politici oproept om juridisch bindende jaarlijkse verminderingen van broeikasgassen vast te leggen. Bijvoorbeeld in een klimaatwet, zoals bepleit in Het klimaatboek.

Thom Yorke, frontman van Radiohead, over de Big Ask campagne: “Iedereen kan helpen klimaatverandering te voorkomen – wij doen wat wij kunnen en we vragen onze fans om dat ook te doen. Het wordt tijd dat onze politici hun rol spelen want zij zijn de enigen die de structuren kunnen opzetten die ons zullen helpen. Dat is waarom ik The Big Ask steun en waarom ik iedereen die wakker ligt van klimaatverandering vraag om de campagne ook te steunen – of door actie te nemen op een van onze concerten of online op www.thebigask.eu.”

Uiteraard is People for Earth ook van de partij. We willen de planeet doen rocken en de aandacht vestigen op oplossingen voor de klimaatcrisis. Daarom steunen ook wij de Big Ask campagne van Friends of the Earth. Concreet kunnen concertgangers een bezoekje brengen aan onze stand en er ter plekke de Big Ask campagne steunen. Tom Kestens en enkele tientallen vrijwilligers van Friends of the Earth zullen er ook zijn. Tot op de wei van Werchter!

Advertenties

1 reactie »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hi 😀
    Op werchter mochten we op de foto met de geweldige Tom Kestens , en nu zoek ik die foto ..
    Waar is die te vinden ?
    dankje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.
Entries en reacties feeds.

%d bloggers liken dit: